Giuseppe
Jesteśmy włoską trattorią działającą nieprzerwanie od 1997 roku i jako jedyna restauracja w Lublinie oferujemy wyłącznie świeże makarony własnego wyrobu!
Naszym marzeniem, które konsekwentnie realizujemy jest kształtowanie miejsca, gdzie panuje rodzinna atmosfera, a goście razem z posiłkiem otrzymują pozytywne doświadczenie zapadające w pamięć.
Naszym marzeniem, które konsekwentnie realizujemy jest kształtowanie miejsca, gdzie panuje rodzinna atmosfera, a goście razem z posiłkiem otrzymują pozytywne doświadczenie zapadające w pamięć.
W czym możemy pomóc innym Coraz Lepszym Przedsiębiorcom?
Obecnie organizujemy warsztaty makaronowe oraz warsztat wyrabiania pizzy.Nasze warsztaty powstały z myślą o osobach, które marzą, by kuchnia stała się ciepłą przestrzenią, w której:
– przy stole nie rozwiązuje się domowych sporów, a cieszy się wzajemną obecnością,
– chętnie współdzieli się obowiązki,
– odkrywa kulinarne upodobania i nowe umiejętności,
– nabiera się szacunku do wartości pracy naszych bliskich,
– poznaje się smak posiłków tworzonych od serca
i poprzez którą wyraża się uczucia!
Opis firmy
Naszą wizją, którą konsekwentnie realizujemy jest kształtowanie miejsca, gdzie panuje radość i rodzinna atmosfera, a razem z posiłkiem otrzymujesz pozytywne doświadczenie zapadające w pamięć; gdzie pracownicy chcą i lubią pracować.Restauracja włoska
Jesteśmy włoską trattorią działającą nieprzerwanie od 1997, łączącą w swych daniach kuchnię śródziemnomorską z polskimi smakami. Rozpoczynaliśmy jako jedna z pierwszych pizzerii w Lublinie serwujących pizzę na cienkim cieście. Obecnie jesteśmy jedyną restauracją w Lublinie, która w Menu ma wyłącznie świeże makarony, codziennie i samodzielnie przez nas wyrabiane.
Rodzinna atmosfera
Podejmujemy różnorodne działania, abyś w Giuseppe poczuł się tak dobrze, jak w domu. Razem z gośćmi tworzymy miejsce spotkań, pełne dźwięków rozmów i śmiechu. Miejsce, do którego wchodząc witamy się i życzymy sobie smacznego, a wychodząc żegnamy słowami „Do jutra!”. Miejsce, w którym każdy zostaje zauważony, w którym może swobodnie podzielić się opinią i do którego chętnie powraca.
Dobre miejsce pracy i życzliwi pracownicy
Dokładamy wszelkich starań, aby Giuseppe było dobrym miejscem pracy. Uważamy, że doceniony pracownik to prawdziwa siła i energia firmy. Systematycznie omawiamy bieżące sprawy i wspólnie szukamy coraz lepszych rozwiązań, które poprawiają naszą komunikację i jakość pracy. Organizujemy różnorodne spotkania i pomagamy pracownikom doskonalić się.
Zatrudniając pracowników zwracamy uwagę nie tylko na dotychczasowe doświadczenia czy odbyte kursy. Patrzymy na predyspozycje, na to jakim pracownikiem może się ktoś stać i jak współpracuje z innymi. Dajemy szansę ludziom życzliwym, uczynnym, uczciwym i otwartym na naukę, którzy chcą rozwijać swoje talenty oraz dzielić się nimi z gośćmi restauracji.
Według nas jest to podstawą profesjonalizmu.